Despre noi

Prezentare
companie


S.C. B.M.V. OLIMPIA este specializată în execuţia lucrărilor de reparatii motoare navale , indigene sau de provenienta straina.

Reparatii motor naval

S.C. B.M.V OLIMPIA SRL  este o companie romaneasca cu capital integral privat, fondata in anul 1994, ce a avut de la inceput ca obiect de activitate repararea si intretinerea motoarelor si echipamentelor navale.

Peste 20 ani experienta

S.C. B.M.V. OLIMPIA  este specializată în execuţia lucrărilor de reparatii motoare navale , indigene sau de provenienta straina, folosite atat ca propulsoare cat si grupuri generatoare (revizii curente şi accidentale, reparatii capitale) precum si a altor echipamente din dotarea navelor precum : reductoare inversoare, compresoare aer ; diverse pompe (incendiu, balast, santina, etc) , racitoare apa/ulei , caldarine abur ,etc.

De asemeni, executăm montaje de echipamente, utilaje şi componente individuale sau multiple.

Activam în domeniu bazându-ne pe experienţa, know-how, profesionalitate,seriozitate si promptitudine -  toate acumulate si probate in decursul ultimilor 20 ani, timp in care mecanicii nostri au reparat motoare de diferite puteri si capacitaci cilindrice,  ce acopera toata gama de aplicatii navale.

Personalul nostru calificat, atelierele bine echipate și departamentul administrativ competent ne permit rezolvarea diferitelor lucrări, de la intervenții rapide pentru orice echipamente, până la diagnosticarea și reparația motoarelor si echipamentelor navale și industriale complexe.

Serviciile noastre includ: vânzare, întreținere, instalare,piese schimb si  reparatii accidentale si capitale  pentru categoriile mai sus menționate.

Vă stăm la dispoziție pentru rezolvarea defecțiunilor de orice natură ale echipamentelor navale, ale platformelor industriale si santierelor de lucrari, începând de la consultanță, vânzare, instalare, mentenanță, până la diagnosticare și reparație. Personalul nostru are un nivel de pregătire ridicat, rezultat al experienței acumulate în urma numeroaselor lucrari finalizate. Mai mult, ne-am luat obligația de a adopta și menține în permanență standarde ridicate de calitate, în toate relațiile cu partenerii noștri prin profesionalism, seriozitate, experiență, promptitudine și o continuă optimizare și personalizare a serviciilor.

Profesionisti in reparatii echipamente navale !